dilluns, 2 de maig del 2011

Volta circular Roses - Cadaques

Sort que hem quedat aviat a la platja de Roses, així hem pogut fer un talladet davant el mar amb en Marià mentres la resta de companys tornaven a buscar unes sabates oblidades. aiiiiii.







Marià, Josep, Jose Luis, Xavi i MyMenda, enfilem vora mar en direcció a Canyelles petites, Almadrava, etc reseguint la carretera i un cop a Punta Falconera seguim un corriol vora mar (actual camí de ronda) amb el que ja val la pena la sortida, una preciocitat de bon matí amb la mar en calma i la fresca del Cap de Creus.



Anem àgils fins Montjoi, La Pelosa, Coll de Canadell i direcció Joncols on enfilem cap el Pla de la Figura en pujada constant i a bon ritme... els companys, per que jo amb poc entrenament i una al.lergia primaveral a tutti plein hem costa emplenar els pulmons i sembla que tingui asma uff quin patiment seguir aquests "maquines".





A Cadaquès ens refem com de costum al bar de la rambla de mar amb uns bocates de fuet i bona conversa, el que ens fa que ens torbem mes del compte. Un cop decidits enfilem direcció Mas Duran i tant punt agafem alçada gaudim d'una magnifica panoramica de Port Lligat. Corriols i pared seca fins el Coll de sa devesa gaudint de vistes i natura (aaaatxis, atxis mil vegades). GR92_Antic camí del Port de la Selva a Cadaques, molt recomanable a peu o en bici. Trobem en direcció oposada al cosi "putatiu" Esteve que amb dos maquinorros mes fan la volta en sentit contrari al nostes pim i pam i cadescu cap el seu costat. Nosatres cap els bufadors, on quedem de pedra al trobar el pla ple de bufals???? vols dir ??? doncs si son bufals, que recony foten al Cap de Creus?? suposem que llet per fer mozarella. Quatre cops de pedal mes i ens trobem a Perafita on ens tornem trobar la colla de l'Esteve que ja han pujat de Cadaquès... quines fieres.







Ara nosaltres anem a provar un corriol que ens evita la carretera per pujar fins el Pení. hem de voltar una mica per trobar-ho, i fugir del gossos que tenen al restaurant que ens empaiten, tal i com vaig d'esgotament i al cim dos gossos d'arrera meu amb intenció d'esmorzar. Hauriem d'agafar els amos i fotrel's una bona bronca per capullos i inconscients.





Be un cop ens trobem al cim del track que dibuixa el nostre gps amb TwoNav rodem o caminem segons ens deixa el corriol de 15 cm fins el Mas de la Llobatera (ruïnes) i el Mas Romanyac en actiu, ens hen deixat les cames pelades i la resta de les forces, la veritat es que jo he anat a mes (soc un diesel antic) pero els companys ja estan fins el monyo, hem allargat massa, es tard i hi ha gana, o sigui que la baixada fins Roses es a pinyó, ens acomiadem i fins la propera. L'endemà el meu germà diu que ha petit el trencament de dos radis, coberta esquerdada i ratllades al quadre. En definiva un gran dia de btt. En Xavi que es del Garraf ens diu que ha gaudit molt de la sortida i els paissatges i que la propera ens la prepararà en el seu territori - ja tremolo -.






Track penjat al wikiloc

1 comentari:

  1. Molt bona crónica (encara que una mica tard, jejeje), i millor encara la sortida.
    Sou tots uns `maquinorros, tots us queixeu peró ningú afluixa.
    Jo també tremolo per quan en Xavi ens prepari una ruta.

    ResponElimina

Benvinguts a Pollistrol Bikers.
Pots deixar el teu comentari o demanda i si podem/volem et contestarem.
Gracies per comentar i si no estas inscrit no oblidis de deixar el nom , enllaç o email.