dilluns, 4 de juliol del 2011

Volta Serra de Corsavell des d'Albanyà

Dissabte 02 de juliol.
Avui hem decidit fer la sortida per la tarda, a les cinc al davant de l'Ajuntament d'Albanyà, per no trovar-nos amb tota la solana, tot i així ja fa molta calor, peró es mes soportable.
En Marià i en José Luís ja m'esperaven. En Joan Carles de vacances i en Jesús hi ha hagut un mal entés i pensavem que no venia. I tant punt he tingut el GPS i la bici llestos hem començat la feina.





Feina per pujar, menys per en José Luís, que sembla que porti un coet, no hi ha qui l'atrapi, en Marià al principi deia que li costava molt, peró als pocs metres ja s'ha recuperat. I en Jesus, una altre màquina, tot i que ha començat uns sis minuts més tard que nosaltres ens ha atrapat en uns tres o quatre Km.
Hem anat pujant fins el refugi amb rampes dures, i a la font ens hem parat per fer les fotos de rigor, refer-nos una mica i tornar-hi. Fins el restaurant que hi ha una mica més amunt que en Jesús tenia que tornar i ens ha deixat.





Des d'aquí i finsa dalt de tot del Coll de Bassegoda, molt dur, menys per en José Luís que hi ha hagut moments que l'hem perdut, Just al pla i abans d'anar cap el coll de Pincaró, ens hem abrigat, i hem menjat una mica.





Fins a Albanyà, a disfrutar de les fortes rampes, en una pista ampla i on es pot agafar molta velocitat. Hem passat per el Coll del Pincaró en un tancar i obris d'ulls, i vinga mes cap abaix que fa baixada. Arribada un altre cop al davant de l'Ajuntament, carregar la bici i cap a casa que ens esperen.
Una sortida complerta per començar a fer cames, que ja falta poc per les desitjades vacances, i vist el que hem vist avui, uns hem d'apretar molt més i uns altres estan forts com roures, així son les coses.

Enllaçsi cliqueu aquí hi ha recorregut. IBP: 96BB.

pepshicola © 2011.

2 comentaris:

  1. No veieu que al no treballar vaig descansat.
    Apa salut i cames

    ResponElimina
  2. 85 dies i restan, ens costa pujar el Bassagoda, però allà on anem, apratem les dents i ho fem

    ResponElimina

Benvinguts a Pollistrol Bikers.
Pots deixar el teu comentari o demanda i si podem/volem et contestarem.
Gracies per comentar i si no estas inscrit no oblidis de deixar el nom , enllaç o email.