dilluns, 19 de desembre del 2011

Cursa Santa Llúcia a Sant Feliu de Pallerols

Diumenge 18 de Desembre a ¾ de 8, sortim cap a Sant Feliu de Pallerols, avui anem en Lluís i jo, en Lluís no es Pollistrolero, però es l’únic que ha pogut i volgut ( i m’ha convençut) fer la cursa que fan cada any al poble. Organitza la Btt Santa Llúcia, que aquest any era la 17ª edició.

El recorregut es de 35 km la volta llarga i amb uns 1200 mts. de desnivell positiu.

La sortida era a 2/4 de 10, vam arribar abans, a temps de fer l'inscripció i prendre una xocolata calenta, cosa que va anar de collons, ja que hi havia 2 o 3 graus, però a la nit havia glaçat, tot era blanc.

Jo amb el dorsal 222 i en Lluís amb el 55 ( es va inscriure dies abans) ens fiquem al lloc de sortida a esperar el “Xupinazo” de sortida.

La ruta es molt maca i en poc temps ja començava a bullir el cos, gracies a la sortida del sol que en va acompanyar tot el mati i per les dures rampes de la ruta.

El paratge com he dit es preciós, el terreny amb rampes considerables, corriols i pistes tant de pujada com de baixada molt tècniques ( per al meu nivell, ja que els pros que només vam veure a la sortida no pensaran el mateix), però divertits i les baixades acollonants sobretot les zones de bosc i rierols. Zones obertes amb panoràmiques volcàniques de les Serres de Murrià o Finestres o el volcà de Can Tià i Treiter .

Tot be, fins que de forçar la màquina seguint a en Lluis, les pujades i la meva poca posta apunt per aquestes sortides, hem va donar rampa primer a una cama i mes tard a l’atra ( ara se que es una rampa de veritat, uiiiii), ja érem al final de la ruta i vam arribar sense cap mes imprevist.

 A l’organització li posaria un 10, senyalització, desviaments, suport i avituallaments, i com no la bossa d’arribada amb maillot, bidó, fuet i ampolla de vi, apart de l’entrepà de botifarra amb una bon suc de civada.

L’any que be, ja veurem.

© Jose Luis

:=:=:=:=:=:=: Track :=:=:=:=:=:=:












1 comentari:

Benvinguts a Pollistrol Bikers.
Pots deixar el teu comentari o demanda i si podem/volem et contestarem.
Gracies per comentar i si no estas inscrit no oblidis de deixar el nom , enllaç o email.